» Modele de albume

Modele de albume

Modele de albume

         Ne adaptam la piata in permanenta si incercam sa venim in intampinarea dorintelor clientului. Sunt disponibile albume de nunta cu coperta printata, coperta de mahon, coperta de piele naturala si piele ecologica, albume brodate, livrate la cutie, geanta tip diplomat, in cutie de lemn personalizata etc. Calitatea hartiei este printre cele mai bune de pe piata. Nu facem niciodata rabat la calitate, facem un album care sa dureze o viata ori nu il mai facem. Nu lucram pe modelul am 100 de euro si imi faceti un album in acesti bani. Preturile pleaca de la 250 euro un album simplu cu 22 de pagini 30×65 si pot trece de 600 euro albumele de 44 de pagini cu dimensiuni de 30x80cm.

         Designul albumului este si el pe masura. Exista 3 tipuri de design : clasic, modern, exclusivist (design custom la cererea clientului).

         Garanția albumului este pe viata, dacă se deteriorează tehnic (culori, hârtie) se reface necondiționat, dacă se deteriorează mecanic (în urma unei căzături, vărsat lichid etc) se pierde garanția.

album de nunta, album tip book, photo book, album printat, album botez

2005-2017 Kysart : film, fotografie, albume Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Up