7 kg in 7 zile : Dieta de mireasa !

7 kg in 7 zile : Dieta de mireasa !

Pentru orice femeie ziua nuntii se numara printre cele mai importante evenimente programate din viata. Este important ca aceasta sa arate cat mai bine in rochia de mireasa, dar datorita intensei preocupari cu pregatirea nuntii, din cauza neglijarii alimentatiei si a stresului intens, aceasta poate lua cateva kilograme in plus. Viitoarea mireasa trebuie sa slabeasca imediat pana la data programata pentru a arata cat mai bine la petrecerea unica.

Pentru toate femeile ce se regasesc in acest caz la recomand sa urmeze aceasta dieta de 7 zile ideala inainte de nunta. Retineti in schimb un aspect, datorita faptului ca aceasta este o dieta drastica nu se recomanda sa o urmati cu exact 7 zile inainte de data nuntii ci putin mai devreme, riscati sa va simtiti rau si chiar sa va fie rau in marea zi datorita severitatii alimentatiei. In concluzie aceasta trebuie urmata cu ceva timp inainte astfel incat ultima zi din dieta sa nu pice exact cu o zi inainte de nunta.

Dieta de 7 zile inainte de nunta
Urmand intocmai acest regim alimentar drastic puteti sa slabiti 7 kilograme in timpul celor 7 zile cat trebuie urmat. Alergatura pentru pregatirea nuntii si stresul existent pot inlocui exercitiile fizice dar nu complet, tot se recomanda sa faceti cel putin cateva exercitii fizice.

Luni
In prima zi a dietei inainte de nunta va este permis sa consumati doar legume crude sau preparate doar fierte sau la cuptor. Ca legume recomandate se enumera: dovlecei, morcovi, fasole verde, rosii, ardei, salata, castraveti, etc. Va puteti face o salata mare din mai multe legume dar fara fara ulei si sare.

Marti
Va este recomandat sa mancati numai fructe dar de evitat fructele uscate, spre ex: mere, coacaze, portocale, cirese, ananas, prune, zmeura si lamaie dar sa fie stoarsa in cat mai multa apa plata.

Miercuri
Se recomanda sa consumati doar legume si foarte multa apa plata, in cantitate cat mai mare. Legumele le veti consuma urmand 4-5 mese mai mici decat in mod normal, iar cina trebuie servita inainte de ora 6 seara.

Joi
Toata ziua mancati doar 3 banane si salata verde de primavara. Puteti sa consumati atunci cand simtiti ca va este foame si apa, ceaiuri sau sucuri naturale facute de casa.

Vineri
In ziua a cincea a dietei va este permis sa consumati doar lapte degresat si branza slaba de vacuta.

Sambata
Trebuie sa consumati la fiecare masa a zilei cate o salata verde de cruditati, nu se recomanda sa puneti ulei sau sare pe acestea. Consumati apa in cantitate cat mai mare, aproximativ 3 litri toata ziua.

Duminica
In ultima zi a acestei diete inainte de nunta puteti sa mancati doar legume si fructe cat mai proaspete. Apa plata consumati ca si in ziua precedenta.

Previous PostCerere in casatorie
Next PostVictoria – Taina Botezului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *